REKTÖRDEN İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİNE ZİYARET

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı’yı ziyaret etti.

19 Nisan 2021 Pazartesi 12:28
164 Okunma
REKTÖRDEN İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİNE ZİYARET

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı’yı ziyaret etti.


Ziyarete üniversitenin Genel Sekreteri Doç. Dr. Cenk Karakurt ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı V. Erol Bandırmalıoğlu da katıldı. Kamu-üniversite iş birliği kapsamında müşterek yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, üniversite ve Bilecik hakkındaki konular ele alındı.


Rektör Beydemir, daha sonra kentte faaliyet gösteren bir alüminyum fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan ve Genel Müdür Yardımcısı Pınar Arslan’ı ziyaret etti. Rektör Beydemir’e Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan eşlik ederken, üniversite-sanayi iş birliği konularının görüşüldüğü ziyarette müşterek yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Son Güncelleme: 19.04.2021 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle