REKTÖR BEYDEMİR KOLTUĞUNU ÇOCUK REKTÖRLERE DEVRETTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde koltuğunu çocuk rektörlere devretti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Nisan 2022 Cumartesi 15:42
67 Okunma
REKTÖR BEYDEMİR KOLTUĞUNU ÇOCUK REKTÖRLERE DEVRETTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde koltuğunu çocuk rektörlere devretti.

Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Zehra Kuyucu, Ahmet Yusuf Ateş, Hayrunnisa Tohumcu sırası ile rektörlük koltuğuna oturarak bir süreliğine rektör oldular.


Okul Müdürü Sabri Turhan ve sorumlu öğretmenleri gözetiminde üniversiteye gelen çocuk rektörler, rektörlük makamındaki tanışma toplantısının ardından Senato Toplantı Salonu’nda Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt, Genel Sekreter Yardımcısı Fakrullah Tohumcu, Rektör Danışmanı Öğr. Gör Özgür Özcan ve daire başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle