REKTÖR BEYDEMİR, KAMPÜSTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kavşak çalışmasında ve kampus içerisinde çalışmalarda incelemeler yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Ekim 2022 Perşembe 12:56
91 Okunma
REKTÖR BEYDEMİR, KAMPÜSTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kavşak çalışmasında ve kampus içerisinde çalışmalarda incelemeler yaptı.


 

Rektör Beydemir, yapımı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen kavşak çalışmasını ve kampüs içinde yakın zamanda yapımına başlanılan sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde Rektör Beydemir’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Genel Sekreter Öğretim Görevlisi Özgür Özcan, Genel Sekreter Yardımcısı Fakrullah Tohumcu ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Özgür Çevik eşlik etti.


 

Kavşak çalışmasının tamamlanmasıyla kampüs giriş çıkışlarının daha düzenli ve daha güvenli olacağını belirten Rektör Beydemir, “Kampüsümüze giriş çıkışların daha düzenli hale gelmesi, karayolundan dönüşlerin daha güvenli olması için önemli gördüğümüz kavşak çalışmasında gelinen aşama sevindirici. Öğrencilerimizin sosyal yaşamına katkı sunacak olan sosyal tesisimizin de yapımına yakın zamanda başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle