REKTÖR BEYDEMİR, ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİNE KATILAN GÖNÜLLÜ PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası bölgeye giden ve arama kurtarma faaliyetlerine katılan gönüllü personeller ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Şubat 2023 Salı 12:08
71 Okunma
REKTÖR BEYDEMİR, ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİNE KATILAN GÖNÜLLÜ PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası bölgeye giden ve arama kurtarma faaliyetlerine katılan gönüllü personeller ile bir araya geldi.


Rektör Beydemir bölgeye, Bilecik Edebali Arama Kurtarma (EDAK) bünyesinde giden Necmi Güven ile Mustafa Ersoy ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesinde giden Ali Ermağan’dan deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gönüllü personellerle bir süre sohbet eden Rektör Beydemir, yapmış oldukları fedakarlıklar nedeni ile kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle