PROJENİN TOPLANTISI İTALYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin ortağı olduğu projenin toplantısı İtalya’da gerçekleşti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Kasım 2023 Salı 13:30
38 Okunma
PROJENİN TOPLANTISI İTALYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin ortağı olduğu projenin toplantısı İtalya’da gerçekleşti.


 

Şeyh Edebali Üniversitesi ortağı olduğu 'Unlocking The Potential Of Microalgae For The Valorisation Of Brewery Waste Products İnto Omega-3 Rich Animal Feed And Fertilisers ALGAEBREW' başlıklı projenin toplantısı İtalya’da gerçekleştirildi.
Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burçin Atılgan Türkmen’in yürütücüsü, Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Ecem Müge Andoğlu Çoşkun’un araştırmacısı olduğu proje Horizon 2020 Programı kapsamında desteklendi. Projenin amacı; bira fabrikası atık suyunu ve kullanılmış tahılı, yem endüstrisi için yüksek değerli EPA'ya yükseltmek için ölçeklenebilir süreçler geliştirmek olan projenin en büyük kazanımı, atıkları faydalı ürünlere dönüştürmek için mikro alg biyoteknolojisini kullanarak bira fabrikaları için yeni gelir akışları oluşturmak
Proje böylece atıkların çevresel etkilerini azaltacak ve döngüsel bir biyoekonomiyi teşvik etmeyi hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
ProjeTOPLANTIBŞEÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle