ÖĞRENCİLERİNİN STAJ EĞİTİMLERİNE ÖNCELİK VERİLECEK

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) ile kentte hizmet veren bir alüminyum fabrikası arasında araştırma, test, analiz yapmaya ve ortak çalışmaya imkan sağlayacak iş birliği protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile üniversite öğrencilerinin staj eğitimlerine öncelik verilecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Ocak 2022 Cuma 14:10
66 Okunma
ÖĞRENCİLERİNİN STAJ EĞİTİMLERİNE ÖNCELİK VERİLECEK
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) ile kentte hizmet veren bir alüminyum fabrikası arasında araştırma, test, analiz yapmaya ve ortak çalışmaya imkan sağlayacak iş birliği protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile üniversite öğrencilerinin staj eğitimlerine öncelik verilecek.


Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ile fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan arasında imzalanan protokolle üniversite öğrencilerinin 3+1, 7+1 ve staj eğitimleri için anonim şirket tarafından öncelik verilmesi gibi konularda mutabakat sağlandı.

Protokol kapsamında Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (MARAL) aracılığıyla araştırma, test ve analizler yapmaya ilişkin ortak proje çalışmaları yapılması, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında çeşitli Ar-Ge faaliyetlerinin yapılması hedefleniyor.



“Önemli bir adım attık”
Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, üniversite-sanayi iş birliklerinin önemine vurgu yaparak, “Kentimizde faaliyet yürüten tüm sanayi kuruluşları ile şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacak iş birlikleri yapmaktayız.

Bugün imzaladığımız protokolle, şehrimizin önemli bir markası olan anonim şirket ve üniversitemiz arasında iş birliğini güçlendirmek adına önemli bir adım attık. Bölge sanayisinin üniversitemizden; üniversitemizin de sanayi kuruluşlarından karşılıklı faydalanmalarına yönelik çalışmalarımız ivmelenerek devam edecek” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.01.2022 15:00
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBŞEÜSTAJ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle