O SORUN MASAYA YATIRILDI

Bilecik'te üniversite öğrencileri için bir araya gelinirken, sorunlar masaya yatırıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Ekim 2023 Cumartesi 12:16
886 Okunma
O SORUN MASAYA YATIRILDI

Bilecik'te üniversite öğrencileri için bir araya gelinirken, sorunlar masaya yatırıldı.


Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir bir araya geldi. İkili Bilecik’e gelen üniversite öğrencileri için Bilecik’te bulunan imkânları değerlendirdi. Başkan Subaşı, üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı çalışmalarla gençlerin yanında olduğunu her zaman göstermeye devam ediyor. Başkan Subaşı ve Rektör Beydemir şehirde bulunan ve öğrencilere sorun oluşturan temel sebepleri çözmek adına çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
ÜniversiteBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan kaynakci 2023-10-22 14:06:23

Merhabalar kızımın yurdu Bilecik merkezde Bozüyük şeyh Edebali üniversitesi gidiyor imkanlarımız sıkıntılı okula gidebilmek için Bilecik terminalden binip bozuyuk belediyesi önüne kadar 60 TL ödüyor oradan minibüse biniyor 12 TL okul bitince tekrar geri dönüşüyle beraber günlük 144 TL belediye olarak imkanlar sunmanizi istiyorum

banner22

resim yükleresim yükle