O HİZMET VERİLMEYE BAŞLANDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, depremden etkilenen öğrencilere üniversite tarafından rehberlik ve psikolojik danışmanlık desteği verileceğini açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Şubat 2023 Cumartesi 11:39
162 Okunma
O HİZMET VERİLMEYE BAŞLANDI
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, depremden etkilenen öğrencilere üniversite tarafından rehberlik ve psikolojik danışmanlık desteği verileceğini açıkladı.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir yaptığı açıklamada, “Üniversitemizin İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından, Kahramanmaraş ve çevresinde meydana gelen depremden etkilenen öğrencilerimize yönelik rehberlik ve psikolojik danışmanlık desteği verilecektir” dedi.
Rektör Beydemir açıklamasının devamında Bilecik’e gelen depremzede çocuklar için de üniversite tarafından etkinlikler düzenleneceğini belirterek, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden dolayı Bilecik’e yerleşen ailelerin çocukları için Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu tarafından etkinlik ve eğitimler düzenlenecektir. İlgili etkinlik ve eğitim bilgilerine üniversitemizin web sitesinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle