"HEM ÖZÜR DİLESİN HEM DE İSTİFA ETSİN"

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Mart 2021 Çarşamba 13:23
2213 Okunma
"HEM ÖZÜR DİLESİN HEM DE İSTİFA ETSİN"
banner15

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Çerkezleri hedef aldığı iddiasında bulunarak, özür dilemesini ve istifa etmesini istedi. 

  Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Kamalı Ahmet Efe'nin hayatını anlatan bir fotoğraf karesi paylaşarak, üzerine "Büyük amcam Çanakkale gazisi Kamalı Ahmet Çavuş. Işıklar içinde uyu. Yıldızlar yorganın olsun. Goca bakır gümlemez, anam beni ünnemez, adı büyük Amat çavuş, Yunan, Çerkez dinlemez" yazmıştı. Bu paylaşım sonrası başta kendi partilileri olmak üzere birçok kesimden tepki gelmişti.

  AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım da paylaşıma tepki gösterdi. Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yine skandal, CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı’ndan skandal paylaşımı Yunan ile Çerkezi bir tutan, ecdadını tanımayan, adeta düşman bilen bir yaklaşım. Biz utandık, biz hep birlikte Türkiye’yiz. Tüm Çerkez vatandaşlarımızdan özür dilemeye ve derhal istifaya davet ediyoruz. CHP gereğini yap” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslı 2022-04-13 00:03:58

Nuran Hanım zaten ihraç oldu Bozüyük kadın kolları başkanı degıl

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle