HEDEF SÜPER LİG

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Erkek Futbol Takımı tarihinde ilk defa ‘Süper Lig Yükselme Grubu’na terfi etti ve Türkiye’nin ilk 30 üniversitesi arasına adını yazdırdı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Aralık 2022 Perşembe 10:49
432 Okunma
HEDEF SÜPER LİG

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Erkek Futbol Takımı tarihinde ilk defa ‘Süper Lig Yükselme Grubu’na terfi etti ve Türkiye’nin ilk 30 üniversitesi arasına adını yazdırdı.


 

Marmara Bölge grubunda ikinci sırada yer alan BŞEÜ Erkek Futbol Takımı, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. BŞEÜ Futbol takımı, sekiz takım ile başlayan ardından altı takıma düşen grup maçlarında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’ni 2-0, ev sahibi Kırklareli Üniversitesi’ni 8-4, Bursa Uludağ Üniversitesi’ni 5-1 yenerek yükselmeyi garantiledikten sonra grubun sıralamasını belirleyecek maçta Yalova Üniversitesi’ne 3-2 mağlup olup ikinci olarak tarihinde ilk defa Süper Lig Yükselme Grubuna terfi etti.


 

BŞEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) katkılarıyla, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Emre Şenyüzlü ve Öğr. Gör. Hüseyin Mete Gündoğdu’nun çalıştırdığı takım, böylelikle futbol’da Türkiye’nin ilk 30 üniversitesi arasına adını yazdırmış oldu.

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, futbol takımıyla bir araya gelerek kendilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Rektör Beydemir, takıma bahar döneminde oynanacak “Süper Lige Yükselme Play-Off” müsabakalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle