‘GEN EKSPRESYON ANALİZİ İLE BİR METABOLİK YOLUN ÜÇ BOYUTLU KEŞFİ’ SEMİNERİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonunda ‘Gen Ekspresyon Analizi ile Bir Metabolik Yolun Üç Boyutlu Keşfi’ konulu seminer düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Mart 2023 Çarşamba 12:41
21 Okunma
‘GEN EKSPRESYON ANALİZİ İLE BİR METABOLİK YOLUN ÜÇ BOYUTLU KEŞFİ’ SEMİNERİ

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonunda ‘Gen Ekspresyon Analizi ile Bir Metabolik Yolun Üç Boyutlu Keşfi’ konulu seminer düzenlendi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seminerde ‘Metabolik Yolun Üç Boyutlu Keşfi’ tüm yönleriyle ele alındı.

Program sonunda BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu’na teşekkür belgesi ve plaket takdiminde bulundu.


Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu’nun sunumu ile gerçekleşen programa Rektör Beydemir, BŞEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cenk Karakurt ile Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, dekanlar, akademisyenler ve fen fakültesi öğrencileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle