GELENEKSEL ÜRÜNLERİN ETKİN VE VERİMLİ KULLANILMASI İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Gıda Teknolojisi Bölümü Öğr. Gör. Mesut Kaplan ile öğrencilerini makamında ağırlayarak Bilecik'e özgü geleneksel ürünlerin etkin ve verimli şekilde kullanılması için fikir alışverişinde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Haziran 2022 Salı 12:54
92 Okunma
GELENEKSEL ÜRÜNLERİN ETKİN VE VERİMLİ KULLANILMASI İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Gıda Teknolojisi Bölümü Öğr. Gör. Mesut Kaplan ile öğrencilerini makamında ağırlayarak Bilecik'e özgü geleneksel ürünlerin etkin ve verimli şekilde kullanılması için fikir alışverişinde bulundu.


Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü Öğr. Gör. Mesut Kaplan ile Geleneksel Gıdalar Dersi öğrencileri Dilek Çubukçu, Ece Çelik ve Rabia Hilal Sena Çetin, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Öğr. Gör. Kaplan ve öğrenciler boza, uhut, keş peyniri, turşular, helvalar gibi geleneksel ürünlerin günümüze uyarlanması, ekonomik değerlerinin artırılması, turizm faaliyetlerinde kullanılması gibi konularda Rektör Beydemir’e bilgilendirmede bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle