BŞEÜ’den yurtta fenalaşarak hayatını kaybeden öğrencisini unutmadı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi(BŞEÜ), Bilecik'te kaldığı yurtta fenalaşarak hayatını kaybeden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Meltem Berberoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Aralık 2021 Salı 17:26
502 Okunma
BŞEÜ’den yurtta fenalaşarak hayatını kaybeden öğrencisini unutmadı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi(BŞEÜ), Bilecik'te kaldığı yurtta fenalaşarak hayatını kaybeden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Meltem Berberoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.


Bilecik Halime Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdunda kalan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Meltem Berberoğlu yurtta fenalaşarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bir başsağlığı mesajı yayınlayarak, “Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Meltem Berberoğlu'nun aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle