BŞEÜ’DE EĞİTİM ÖĞRETİM SÜREÇLERİNDE KALİTE HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde (BŞEÜ), ‘Eğitim Öğretim Süreçlerinde Kalite’ adlı eğitim düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ocak 2023 Pazartesi 12:49
14 Okunma
BŞEÜ’DE EĞİTİM ÖĞRETİM SÜREÇLERİNDE KALİTE HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde (BŞEÜ), ‘Eğitim Öğretim Süreçlerinde Kalite’ adlı eğitim düzenlendi.


BŞEÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Eğitim Öğretim Süreçlerinde Kalite’ adlı eğitime BŞEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt, akademik ve idari birim amirleri, bölüm başkanları, fakülte ve yüksekokul sekreterleri ile ‘Birim Öz Değerlendirme Raporu’ hazırlama sürecinde görevli personeller katıldı.


Açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş’un yaptığı eğitimde, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Önder Gökmen Yıldız ile Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Turan tarafından eğitim öğretim süreçlerinde kalite hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Eğitimde ‘Kurumsal Akreditasyon Programı’, ‘Türkiye Yeterlikler Çerçevesi’, ‘Kurum İç Değerlendirme Raporu’, ‘Birim Öz Değerlendirme Raporu’ ve paydaş görüşlerinin alınması hususları görüşüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle