BŞEÜ PERSONELLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) görev yapan ve arama kurtarma eğitimi almış olan personeller deprem bölgesinde gerçekleşen arama kurtarma çalışmalarına katıldılar.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Şubat 2023 Cuma 12:39
124 Okunma
BŞEÜ PERSONELLERİ DEPREM BÖLGESİNDE
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) görev yapan ve arama kurtarma eğitimi almış olan personeller deprem bölgesinde gerçekleşen arama kurtarma çalışmalarına katıldılar.


Üniversitenin personellerinden Necmi Güven ile Mustafa Ersoy, depremde yıkılan Hatay Özhavare Otel enkazından 17 vatandaşı canlı olarak kurtaran ekip bölgedeki diğer arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmaya devam etti. Ayrıca BŞEÜ Anda Arama Kurtarma Topluluğu üyesi olan Kübra Yıldırım ile Elif Aydın Gaziantep’te, Ayfer Mete ile Elif Damla Özcan Kahramanmaraş’ta ve Ahmet Melih Ünlü ise Hatay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarında görev aldı.
BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, “Öğrencilerimize, personelimize ve bölgede yapılan arama kurtarma çalışmalarına katılan herkese kolaylıklar diliyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle