BŞEÜ'NÜN 2 PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) çalışanı 2 akademisyenin hazırladığı projeler 'TUBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı' kapsamında desteklenmeye layık görüldü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Aralık 2021 Cumartesi 15:53
142 Okunma
BŞEÜ'NÜN 2 PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) çalışanı 2 akademisyenin hazırladığı projeler 'TUBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı' kapsamında desteklenmeye layık görüldü.


Üniversitenin Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Koordinatörü ve Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Alanyalıoğlu'nun araştırmacı olarak yer aldığı 'Benzoksazol' ve 'Kinoksalinon Türevlerinin Esnek GrafenKağıt Elektrotlar Üzerinde Elektrokimyasal C-H Aminasyonu' adlı çalışma alanında TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Meslek Yüksek Okulu Elektronik ve Otomasyon Programı Öğretim Üyesi Dr. Ardahan Eski'nin yürütücüsü olduğu "Çiçek Tripsi, FrankliniellaOccidentalis" ve "Biyolojik Mücadelesinde Kullanılabilecek WpFormülasyonluBiyopestisit Geliştirilmesi ve Uygulanması Üzerinde Araştırmalar" adlı projeleri TÜBİTAK tarafından kabul aldı.
Rektör Prof. Dr. Şükrü Beyedemir, projelerinden dolayı hocaları tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle