BŞEÜ KULÜPLERİ TARAFINDAN ‘1001 HATİM BİLECİK’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) faaliyet gösteren 6 öğrenci kulübü tarafından ‘1001 Hatim Bilecik’ programı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Nisan 2023 Salı 12:24
20 Okunma
BŞEÜ KULÜPLERİ TARAFINDAN ‘1001 HATİM BİLECİK’ PROGRAMI DÜZENLENDİ
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) faaliyet gösteren 6 öğrenci kulübü tarafından ‘1001 Hatim Bilecik’ programı düzenlendi.


Kudüs Tarihi Araştırmaları Kulübü, İlim ve Fikir Kulübü, Genç Düşünce, Genç İHH, TÜİP ve ADEM kulüpleri tarafından Orhangazi Camiinde gerçekleştirilen programa BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve vatandaşlar katıldı.

İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Lokman Bedir'in Yâsin-i Şerif okumasıyla başlayan programda İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Samed İslamzade kısa sureleri okudu. Hatim, Yasin-i Şerif, sureler ve salâvatları içeren ‘1001 Hatim Bilecik’ programı çerçevesinde 729 hatim, yüz binlerce Yasin-i Şerif, Salâvat-ı Şerif ve kısa surelerin okunduğu bilgisini veren Bedir'in hatim duası yapması sonrası yatsından sonra program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle