BŞEÜ İLE OSMANELİ BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Osmaneli Belediyesi ile iş birliği toplantısı yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Ocak 2023 Salı 13:32
15 Okunma
BŞEÜ İLE OSMANELİ BELEDİYESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Osmaneli Belediyesi ile iş birliği toplantısı yaptı.


BŞEÜ ve Osmaneli Belediyesi arasında Tıp Fakültesi odaklı yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği iş birliği toplantısı yapıldı.Tıp Fakültesinde gerçekleşen toplantıya Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in yanı sıra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cenk Karakurt ve Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Dündar, Genel Sekreter Öğr. Gör. Özgür Özcan ile Tıp Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.


Kamu-Sanayi-Üniversite iş birlikleri çerçevesinde seçkin örneklerden biri olan “Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Merkezi” projesinin bu paydaşlıkla yapılmasına dikkat çeken Rektör Beydemir, “Tıp Fakültemizin gelişimi için projelerimize destek veren tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu iş birlikleri çerçevesinde inanıyorum ki Tıp Fakültemiz kısa zamanda çok büyük gelişmelere imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle