BŞEÜ İKAF’23 İÇ ANADOLU KARİYER FUARI’NA KATILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Anadolu üniversitesinin ev sahipliği yaptığı İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) İç Anadolu Kariyer Fuarı’na katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Mayıs 2023 Cumartesi 13:04
52 Okunma
BŞEÜ İKAF’23 İÇ ANADOLU KARİYER FUARI’NA KATILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Anadolu üniversitesinin ev sahipliği yaptığı İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) İç Anadolu Kariyer Fuarı’na katıldı.


Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda ve 20 paydaş üniversitenin katılımıyla düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarında uzman kişilerin katılımıyla söyleşiler, mülakat simülasyonları ve kültür sanat etkinlikleri düzenlendi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde iki gün sürecek olan İKAF’23, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla açıldı.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirilen açılışa, BŞEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Cenk Karakurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Kariyer Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Ceylan ve Öğr. Gör. Birkan Güneş ile öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin iş ve staj imkanları konusunda bilgi aldığı, sektöründe lider firmaların sorumluları ile görüşme imkanı bulduğu, mülakat simülasyonlarına katıldığı fuarda workshop görüşmeleri de sağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle