BİLECİK'TE ‘KAMUSAL ALANDA İÇ MEKÂN ÇÖZÜMLERİ FİNAL JÜRİSİ’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademisyenlerin düzenlediği ‘Kamusal Alanda İç Mekân Çözümleri Final Jürisi’ programı üniversitenin kongre merkezinde gerçekleşti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Haziran 2023 Salı 12:05
101 Okunma
BİLECİK'TE ‘KAMUSAL ALANDA İÇ MEKÂN ÇÖZÜMLERİ FİNAL JÜRİSİ’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademisyenlerin düzenlediği ‘Kamusal Alanda İç Mekân Çözümleri Final Jürisi’ programı üniversitenin kongre merkezinde gerçekleşti.


2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı’nda yürütülen 3’ncü ve 4’üncü sınıf proje derslerinde konu olan bitirme projelerinin değerlendirildiği programa Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir katıldı.

Öğrencilerin çalışma alanları hakkında bilgi sahibi olmaları, sunum tekniklerini geliştirmeleri ve jüri çerçevesinde değerlendirmeye alınan projelerinin önerilerle nasıl geliştirilebileceğini öğrenmeleri adına düzenlenen program, akademisyenlerin ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle