BEKLENEN İMZA ATILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Arslan ile bir araya geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Haziran 2023 Salı 10:44
74 Okunma
BEKLENEN İMZA ATILDI

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Arslan ile bir araya geldi.


Ziyaret, Rektörlük makamında gerçekleşti. Rektör Beydemir’e BŞEÜ Yabancı Uyruklu Öğrenciler Koordinatörü Öğr. Gör. Murat Yatağan eşlik etti.


Ziyaret sırasında, iki üniversite arasında yapılacak müşterek çalışmalar değerlendirildi. Taraflar, işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi ile BŞEÜ arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve akademik işbirliğinin artırılması amacıyla önemli bir adım atılmış olundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki Aslan 2023-12-03 13:37:08

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi de Enstitü tam bir fiyasko. Barum tam bir fiyasko. Bap bütçeleri yetersiz. Senede üç kez fiyat artışı yapan barumun analiz fiyatları bap bütçesiyle uyumlu değil. Liyakatsız alımlarla düşük kpss puanlı kişiler hiç duyulmamış sertifikalarla işe başladılar. Istedikleri kadar islam bahçesi yapsınlar hakkımızı helal etmiyoruz. Üniversitenin dışına duvar ve islam bahçesi yapacaklarına bap projelerinin bütçelerini artırsınlar.

banner22

resim yükleresim yükle