YOĞURDUN İÇİNE KOYUP TÜKETMEK GEREKİYOR

Fazla kilolarınız artık kabus haline geldiyse ve diyet yaptığınız halde hedeflediğiniz kiloya ulaşamıyorsanız yoğurt kürlerine bir şans verebilirsiniz.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Aralık 2023 Cumartesi 11:56
200 Okunma
YOĞURDUN İÇİNE KOYUP TÜKETMEK GEREKİYOR

Fazla kilolarınız artık kabus haline geldiyse ve diyet yaptığınız halde hedeflediğiniz kiloya ulaşamıyorsanız yoğurt kürlerine bir şans verebilirsiniz.

Kilo vermek uzun ve sabır gerektiren bir iştir.Ancak evde kolayca hazırlayacağınız bu yoğurt kürleri içi vücudunuzdaki yağları hızlı bir şekilde yakabilirsiniz. Kilo vermeye yardımcı olan en etkili yoğurt kürlerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

EN POPÜLER KARIŞIM: YOĞURT VE PUL BİBER 

Popüler yoğurt kürleri arasında yer alan pul biber ve yoğurt karışımı yağları cayır cayır yakıyor.Yoğurt ve pul biber yağ yakan ve metabolizmayı hızlandıran besinlerdir. Bu besinler düzenli tüketimde yağ yakımını hızlandırır ve kilo verdirir. Yoğurt aynı zamanda kan şekerini dengeler ve tok tutar.1 kase yoğurdun içerisine 1 tatlı kaşığı pul biber ekleyin.
Güzelce karıştırın.
Her gece yatmadan önce 1 kase tüketin.
15 gün boyunca düzenli olarak uygulayın.

ENERJİ VEREN YOĞURT VE ZERDEÇAL 

Bu kürün içerisinde limon da bulunuyor. Limon içerisinde C vitamini bulunduğu için zayıflarken bağışıklığınızı da güçlendiriyor. Bu karışım sayesinde fazla kilolarınızı daha kısa sürede yakabilirsiniz.Yarım çay kaşığı zerdeçal, yarım limon ve 3 yemek kaşığı az yağlı yoğurdu bir kabın içerisinde karıştırın.
Hazırladığınız kürü gece yatmadan önce tüketin.
Bu yoğurt küründen sonra hiçbir şey yemeyin.

ALTIN YOĞURT KÜRÜ İÇE TIĞ GİBİ İNCE VÜCUT 

Altın yoğurt kürünün içerisinde yoğurt, zeytinyağı, zencefil tozu, zerdeçal tozu ve tarçın yer alıyor. Bu bol malzemeli yoğurt kürü, düzenli tüketildiğinde metebolizmayı adeta uçuruyor.

Zerdeçal ile bir araya gelen yoğurt enerji veriyor. Gün boyu kendinizi daha zinde hissetmenize yardımcı oluyor. Düzenli tüketildiğinde yavaşlayan metabolizmayı harekete geçiriyor.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
YoğurtKurErimeFormül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle