YENİ BİR SAĞLIK TESİSİ KAZANDIRILACAK

Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı yapımı devam eden yeni sağlık tesisinde incelemeler yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Ekim 2022 Cumartesi 15:48
538 Okunma
YENİ BİR SAĞLIK TESİSİ KAZANDIRILACAK
banner15

Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı yapımı devam eden yeni sağlık tesisinde incelemeler yaptı.


 

Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı yapımı devam eden Bozüyük Kasımpaşa Mahallesi 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Dr. Damkacı, “Projede yıkımı gerçekleştirilen eski Bozüyük Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası yerine, Bozüyük'e kısa sürede yeni bir sağlık tesisi kazandırılacak, 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi daha da kolaylaşacak.

Bu yatırımın Bozüyük ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başta olmak üzere Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'ya ve il özel idaresi ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle