ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KAN BAĞIŞI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri büyük bir sorumluluk örneği sergileyerek, okula gelen Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundular.

04 Aralık 2015 Cuma 10:39
1246 Okunma
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KAN BAĞIŞI

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri büyük bir sorumluluk örneği sergileyerek, okula gelen Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundular.

 

 

  Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanlığı ve Bilecik Toplum Gönüllüleri ile birlikte Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 137 ünite kan bağışlandı. Bilecik Toplum gönüllüleri üyeleri, Türkiye’deki kan bağışının önemini vurgulamak için destek vermek istediklerini belirterek, ”Kanın ne zaman ihtiyaç olacağı, belli olmadığı için duyarsız kalmak istemedik  ve elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız” dediler.

 


 

  “ÖĞRENCİLERE İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

 

  Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ise Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerine kan bağışının önemini anlatarak, kök hücre hakkında bilgi verdi. Çınar, “Böyle etkinlikleri gençlerin düzenlemesi ayrı bir sevinç duyuyoruz. Bu kampanyaya katılan ve emeği geçen gençlerimizin teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

  Öte yandan, kan bağışına öncülük eden öğrencilerden Hasan Eren, Murat Yolcu ve Okan Bozkurt'a Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ayrıca teşekkür etti.

Son Güncelleme: 04.12.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle