ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ BİLECİK İL BAŞKANLIĞI ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ UNUTMADI

Ülkücü İşçiler Derneği Bilecik İl Başkanlığı Alparslan Türkeş’in ölümünün 18. yıl dönümünü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

06 Nisan 2015 Pazartesi 07:41
1506 Okunma
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ BİLECİK İL BAŞKANLIĞI ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ UNUTMADI
banner15

  Ülkücü İşçiler Derneği Bilecik İl Başkanlığı Alparslan Türkeş’in ölümünün 18. yıl dönümünü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.  

 

 

  Dernek binasındaki açıklamada İl Başkanı Burhan Keskin, aziz Türk milletinin kutlu evlatlarından biri olan ve kalbi durduğu son ana kadar vatan sevgisiyle çarpan son Başbuğ Alparslan Türkeş’in ebedi aleme göçmesinin üzerinden tam 18 yıl geçtiğini belirtti. Keskin, “Türk dünyasının bilge lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyi hakka yürüyüşünün 18. yıl dönümünde rahmet ve minnet ile anıyorum. Türk dünyası denince her türkün aklına, fikriyatı ve mücadelesi ve bugün daha iyi anlaşılmakta olan başbuğumuz Alparslan Türkeş gelmektedir. Türk milletinin üzerinde oynanan oyunları, Türk milletinin yaşadığı sorunları yok etmek için çaba sarf etmiş ve son nefesine milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. 5 bin yıllık muhteşem Türk tarihinin kıymet hükümlerinden süzülerek gelmiş ve yüce Türk milletinin her alanda hakkını arayan kutlu bir hareket olan ülkücü hareketin önemli kuruluşlarından bir tanesi de Ülkücü İşler Derneği’dir.

 

 

 Ülkücü İşçiler Derneği, Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin tensipleri ile kurulmuş, kurulduğu günden bugüne Türk işçisine sahip çıkmayı onların hakkını savunmayı ve gayrı milli unsurlara Türk işçisini muhtaç ettirmeme mücadelesine kurşunlara hedef olmak, şehitler vermek pahasına yılmadan sürdürmüş ve bu kutlu davanın Türk işçisinin umudu olduğunu göstermiştir. Cenab-ı Allaha şükürler olsun ki Şeyh Edebali diyarında Türk işçisinin ve işsizler ordusunun ilimizde ki mensuplarının da umudu olmak adına ülkücü işçiler derneği Bilecik İl Başkanlığı temellerini atmış bulunmaktayız. Bizler Bilecik Ülkücü İşçiler Derneği olarak sabahın erken saatlerinde ailesinin boğazından helal lokma geçirebilme sevdasıyla yollara düşen, gece geç saatlere kadar bıkmadan usanmadan çalışıp bulabildiğimiz diğer zamanlarında da hak yolunun, hakikat yolunun, Allah yolunun peşine düşen ülkücü işçilerin hakkının sonuna kadar arayacağımıza söz veriyoruz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözünü yok sayıyor ve Türk işçisinin gayri milli unsurlarının tekelinde olmadığını Bilecik’te de kanıtlayacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.04.2015 07:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle