İŞTAHI BIÇAK GİBİ KESİYOR

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız tükettiğiniz besinlere dikkat etmeniz gerekiyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Eylül 2023 Salı 10:56
166 Okunma
İŞTAHI BIÇAK GİBİ KESİYOR

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız tükettiğiniz besinlere dikkat etmeniz gerekiyor.

Uzmanlar metabolizmayı hızlandıran, iştahı kesen ve zayıflama sürecini kolaylaştıran besinleri sıraladı. Günlük tükettiğinizde bağışıklığı güçlendiren, kansere karşı koruyan ve diyabeti önleyen bu besinler iştah kontrolünü de sağlıyor. 

YEŞİL ÇAY:

Yeşil çayın içinde bulunan kateşin, iştahı bastırabilir. Bu nedenle düzenli olarak yeşil çay içmek, iştahınızı azaltmada yardımcı olabilir. Kansere karşı koruyucu olan yeşil çay, düzenli tüketildiğinde vücuttaki enfeksiyonu bitiriyor.

ELMA:

Lif bakımından zengin olan elmalar, tokluk hissi yaratabilir ve iştahı azaltabilir. Ayrıca düşük kalorili bir atıştırmalık seçeneğidir. Diyet yaparken bir adet elma ile güne başlamak hem uykuyu açacaktır hem de tokluk sağladığı için günlük alınması gereken kalori miktarını sınırlayacaktır.

YOĞURT:

Protein bakımından zengin yoğurt, tokluk hissini artırabilir ve iştahı kontrol altına alabilir. Mükemmel bir ara öğün olan yoğurt, düzenli tüketildiğinde tatlı krizlerini önlüyor.

ZENCEFİL:

Zencefil, sindirimi hızlandırabilir ve iştahı azaltabilir. Çay olarak tüketebilir veya yemeklere ekleyebilirsiniz. Suyunuza ekleyeceğiniz bir parça zencefille bağışıklığınızı güçlendirebilir aynı zamanda ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
SaglıkZayıflamaBesinler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle