İSMET SEVER MÜJDEYİ VERDİ

Bilecik'in Söğüt ilçesine yapılacak 50 yataklı devlet hastanesinin 7 Şubat tarihinde ihale edileceği bildirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2023 Perşembe 11:21
234 Okunma
İSMET SEVER MÜJDEYİ VERDİ
banner15

Bilecik'in Söğüt ilçesine yapılacak 50 yataklı devlet hastanesinin 7 Şubat tarihinde ihale edileceği bildirildi.


Konu hakkında açıklama yapan Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, 17 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan Söğüt Devlet Hastanesi’nin projelendirme aşamalarının tamamlandığı belirtti.

Sever, "13 bin 750 metrekare kapalı alana sahip olacak Söğüt Devlet Hastanesini tamamlandığında 22 adet poliklinik, 2 adet diş polikliniği, 9 adet diyaliz yatağı, 22 adet müşahede yatağı, 2 adet SDL yatağı, 2 adet ameliyathane, 5 adet yoğun bakım yatağı ve 40 adet hasta yatak odası ile hizmet verilecektir.

Söğüt 50 yataklı devlet hastanesi yapım ihalesi 07 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Proje ve yatırım da emekleri geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Sağlık Bakan Yardımcımız aynı zamanda hemşerimiz Halil Eldemir’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERMüjdeHastane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-01-05 12:32:59

Herkese teşekkür etmişsin lakin Bilecik ma Yağcıya hiç bir şey dememişsin Mv sorarsan benim sayemde oldu ???? Diye demeç veriyor

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle