HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nde cihaz arızası nedeniyle bir süredir verilemeyen endoskopi hizmeti yeniden verilmeye başlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Eylül 2021 Salı 12:07
348 Okunma
HİZMET VERMEYE BAŞLADI
banner15

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nde cihaz arızası nedeniyle bir süredir verilemeyen endoskopi hizmeti yeniden verilmeye başlandı.


Endoskopi cihazı bir süredir arızalı olduğundan vatandaşlara bu alanda hizmet verilemiyor ve vatandaşlar çevre hastanelere yönlendiriliyordu. Bozüyük Devlet Hastanesi yetkilileri İl Sağlık Müdürlüğü'nün de destekleriyle arızalı endoskopi cihazını en son modeliyle yenileyerek hastane bünyesine kazandırdı. Hastane Başhekimi İlhan Zencirci, endoskopi cihazından kaynaklanan sorunun çözüldüğünü ve vatandaşlara bu alanda yeniden hizmet verilmeye başlandığını söyledi.

Başhekim Zencirci,”Endoskopi cihazımızda kaynaklanan arıza nedeniyle vatandaşlarımıza bir müddet bu hizmeti veremedik. Arızalı cihazı tamir ettirmek yerine İl Sağlık Müdürlüğümüzün bizlere verdiği destek sayesinde en son modeliyle Endoskopi cihazımızı yeniledik. Vatandaşlarımızın mide ve kalınbağırsak ile ilgili şikayetlerinde hizmetlerine sunduk. Bugüne kadar endoskopi için başvuran ve tedavilerini yaptırmayan vatandaşlarımıza ulaşarak randevuları yeniden oluşturuldu. Böylece İlçe halkımızın çevre hastanelere gitme zorunluluğu da ortadan kalkmış oldu. Yeni cihazımızın hastanemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ferhat Damkacı ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle