BU KARIŞIM YAĞLARI ATOM GİBİ PARÇALIYOR

Kilo almak birçok kişinin korkulu rüyalarından biridir. Özellikle beslenme düzenimize dikkat etmediğimizde ve sağlıksız besinler tükettiğimizde, kilo almaya daha müsait hale geliriz. Fakat korkmanıza gerek yok! Söyleyeceğimiz bu yöntemler, yağları atom gibi parçalayarak hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlıyor. İşte metabolizmayı fişekleyen mucize karışım…

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ocak 2023 Cuma 11:04
249 Okunma
BU KARIŞIM YAĞLARI ATOM GİBİ PARÇALIYOR

Kilo almak birçok kişinin korkulu rüyalarından biridir. Özellikle beslenme düzenimize dikkat etmediğimizde ve sağlıksız besinler tükettiğimizde, kilo almaya daha müsait hale geliriz. Fakat korkmanıza gerek yok! Söyleyeceğimiz bu yöntemler, yağları atom gibi parçalayarak hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlıyor. İşte metabolizmayı fişekleyen mucize karışım

Kış aylarının gelmesiyle beraber, kilo artışları bu mevsimde daha sık görülür. Sürekli hareketsiz kalmak, kilo alımının baş nedenleri arasındadır.

Fakat sadece hareketsizlik değil, aynı zamanda tükettiğimiz besinler de kilo artışını etkileyen faktörler arasında.

Eğer aldığınız kiloları vermekte zorlanıyorsanız bu mucizevi karışımı mutlaka deneyin! Düzenli tükettiğinizde yağlarınız vücudunuzdan su gibi akıp gidecek.

Yağ yakıcı mucize karışım

Malzemeler:

Yarım limon suyu

1 yemek kaşığı chia tohumu

1 yemek kaşığı bal

1,5 su bardağı su

Nasıl yapılır?

İlk olarak chia tohumlarını bir bardak suyun içerisinde bekletin. Tohumlar yumuşak bir kıvam aldıktan sonra bu karışımı blenderdan geçirin.

Sonra içerisine diğer malzemeleri ekleyin, güzelce karıştırın. Bu karışımı sabahları aç karna tüketin. Kısa süre içerisinde aldığınız kilolardan rahatlıkla kurtulabileceksiniz. Eğer egzersiz ile desteklerseniz ayda 4 kilo kadar verebilmeniz mümkün.

KAYNAK:SABAH

https://www.sabah.com.tr/roza/galeri/diyet/ayda-4-kilo-verdiren-mucize-karisim-yaglari-atom-gibi-parcaliyor/12

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle