YCD AVM VE MOBİLYA ARTIK OSMANELİ'NDE

Bilecik'te elden taksitle alışverişin doğru adresi Yıldırım Cam Dünyası (YCD) AVM şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Haziran 2022 Pazartesi 11:27
687 Okunma
YCD AVM VE MOBİLYA  ARTIK OSMANELİ'NDE

Bilecik'te elden taksitle alışverişin doğru adresi Yıldırım Cam Dünyası (YCD) AVM şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

YCD, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde halkına alışveriş hizmeti sunmak için 5 ve 6'ıncı şubelerini açmış bulunmak. Özellikle dünyada etkili pandemi sürecinin arkasından oluşan bu enflasyonlu dönemde elden taksit ile alışveriş yapmak büyük avantaj olurken, Osmaneli halkını bu büyük avantajdan mahrum kalmaması için bu hizmeti YCD AVM'den.

Açılışa özel kampanyalarımız var çok uygun imkanlarımız var. Tüm Osmaneli halkı YCD AVM ve YCD Mobilya mağazaları sizde ziyaret ederek,  bu avantajlı fiyatlardan yaralanın.

Son Güncelleme: 13.06.2022 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2022-06-13 20:44:42

400 liralık tencereye elden taksit yapıyoruz vs dediler girdik. Kredi notu sorguladılar. Sanırsın banka kredisiyle ev alıyoruz. :) Çok değişik işler.

banner22

resim yükleresim yükle