YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Haziran 2023 Çarşamba 16:37
23 Okunma
YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları için başvuru kayıtları 23 Haziran Cuma günü sona eriyor.

Şu ana kadar eğitime ve çocuklara yönelik birçok faaliyeti uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yaz döneminde de binlerce çocuğun verimli ve keyifli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Basketbol, futbol, yüzme ve tenis spor dallarında öğrencilerin başvuru yapabileceği Yaz Spor Okulları için kayıtlar, 23 Haziran Cuma günü sona eriyor.

5-12 yaş arasında çocukların kayıt yaptırabileceği yaz spor okullarına kayıtlar, Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi’nde yapılmaktadır.

Vatandaşlarımız, 3 Temmuz Pazartesi günü kursların başlayacağı spor okulları için detaylı bilgiyi 0 228 214 91 87 numaralı telefonları arayarak alabilirler.

Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme kursları için Bilecik Belediyesi tarafından ulaşım imkanı da sunulacaktır.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle