SINAV KOLEJİ EĞLENCELİ ETKİNLİKLERLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLÜYOR

Bilecik Sınav Koleji eğlenceli etkinliklerle izleyicileri büyülüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Mayıs 2023 Cuma 11:31
26 Okunma
SINAV KOLEJİ EĞLENCELİ ETKİNLİKLERLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLÜYOR

Bilecik Sınav Koleji eğlenceli etkinliklerle izleyicileri büyülüyor.

Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşen bayram kutlamasına İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Sami AKYOL, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Bilal EĞİ ve ilimizin değerli protokolünün ilgi ve katılımıyla gerçekleşmiştir.

Tören açılış konuşmasını yapan okul kurucularından Hasan KOL’ un çocuklara armağan edilen bayramda çocukluk anısını paylaşarak Günümüzün çocukları, geleceğin büyükleri olacak olan çocuklara Cumhuriyetimizin bekçilerine sevgi ve saygılarını ileterek başlayan program da öğrencilerin sergilediği İngilizce ve Türkçe gösteriler izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

İl genelinde düzenlenen İstiklal Marşını okuma yarışmasında derece alan öğrenci tarafından seslendirilen İstiklal Marşımız büyük beğeni topladı.

İlkokul öğrencilerinin İngilizce seslendirdiği şiir ve şarkılar tüm salon tarafından coşkuyla izlendi.

Son Güncelleme: 05.05.2023 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle