BİLECİK'TE BİR İLK BAŞLADI

Bilecik'te 7/24 halı yıkamacısı Emirhan Işık, kentte artık iline 'e-halı' servisi hizmetinin geldiğini anlatarak, "41 ulusal firmayla anlaşması olan 'e-halı' servisini Bilecik halkına hizmete sunmanın gurunu yaşıyoruz" dedi. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Mayıs 2024 Cumartesi 12:50
222 Okunma
BİLECİK'TE BİR İLK BAŞLADI

Bilecik'te 7/24 halı yıkamacısı Emirhan Işık, kentte artık iline 'e-halı' servisi hizmetinin geldiğini anlatarak, "41 ulusal firmayla anlaşması olan 'e-halı' servisini Bilecik halkına hizmete sunmanın gurunu yaşıyoruz" dedi. 


 

Halı yıkama hizmeti veren ve alanında uzman olan üretici firmalar tarafından geliştirilen 'e-halı' servisi artık Bilecik'te de hizmete girdi.

7/24 halı yıkama işletme sahibi Emirhan Işık, bu uygulama hakkında bilgi vererek, "41 ulusal firmayla anlaşması olan servis hizmetini Bilecik ilinde hizmete açtık. 41 ulusal firmayla anlaşması olan e-halı servisi, anlaşmalı olduğu tüm markaların yıkama, bakım, onarım ve saçak tamir işlemlerini garantili olarak hizmete sunuyor" dedi. 


 

 QR KOD UYGULAMASI 
Emirhan Işık, “Halı yıkama hizmeti veren ve alanında uzman olan üretici firmalar tarafından geliştirilen e-halı servisi; halı yıkama, temizlik, bakım, onarım gibi hizmetleri kolay ve hızlı veren servis sistemidir. Firmaların sattığı ürünleri kapıdan alıp kapıya teslim ederek garanti kapsamında yıkıyoruz. Ayrıca Google Play ve App Store üzerinden uygulamamızı indirerek müşterilerimiz halısının markasına göre metre kare fiyatına da ulaşabilecek ve oradan hizmet talebi oluşturabilecek” dedi. 

REÇETE USULÜ YIKAMA 
Işık, açıklamasının devamında “Vatandaşın bizi tercih etmelerindeki en büyük sebep ise garantili halılarda leke çıkma sorunu yaşandığında halıyı değiştirme imkanı bulunması. Müşterilerimiz ciddi fiyatlar verip aldığı halısını hiç riske atmadan aldığı günden itibaren sadece e-halı servisine verdiği zaman, bu servis aracılıyla garantili bir hizmet alabilir. Çünkü her halının yıkanma şekli farklıdır. Müşterilerimiz halıya müdahalede bulunduğunda garanti dışı kalmaktadır maalesef. Halıları bizler reçetesine uygun şekilde yıkıyoruz. Viskon iplik ile üretilen halıların anlaşmalı servise yıkatılması ürününüzün uzun ömürlü olmasına, sorun yaşamadan kullanmanıza ve garanti kapsamında kalmasını sağlayacaktır. Ayrıca halıları açık havada güneşe maruz bırakarak kurutma yapmıyoruz. İzole bir şekilde kapalı alanda kurutuyoruz” sözlerini kullandı. 

Son Güncelleme: 25.05.2024 12:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHaliYıkamaReklam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle