BİLECİK SINAV KOLEJİ YENİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Dünya genelinde yapılan Kanguru Matematik Sınavı, Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" Derneğine bağlı olarak 80'den fazla ülkede uygulanan bir matematik yarışması.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Ağustos 2021 Cumartesi 13:43
122 Okunma
BİLECİK SINAV KOLEJİ YENİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Bilecik Sınav Koleji yeni bir başarıya daha imza atarak, Dünya genelinde yapılan Kanguru Matematik Sınavı'nda bir çok öğrencisi derece aldı. 

Kanguru Matematik Sınavı, Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" Derneğine bağlı olarak 80'den fazla ülkede uygulanan bir matematik yarışması. Özellikle yaratıcı ve günlük hayattan seçilen problemler ile öğrencilerin matematiğe olan ilgisinin artırılması ve matematik becerilerinin geliştirilmesi hedefleyen sınava bu yıl Türkiye geneli 130 binden fazla öğrenci katılım gösterdi. Bilecik Kanguru sınav merkezi olan Sınav Koleji’nin öğrencilerinden; Doruk Berk Irmak (1.sınıf) Türkiye 6.sı, Ela yıldız (2.sınıf) Türkiye 12.si, M. Ensar Akay (5.sınıf) Türkiye 109.su, Temmuz yılmaz (1.sınıf) Türkiye 122.si, M. Kaan Dirgen(3.sınıf) Türkiye 125.si, Özen Kurnaz (5.sınıf) Türkiye 390.sı olarak okullarını ve ailelerini gururlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle