ALTAY GİYİM MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

Altay Giyim Mağazası Bilecik’te hizmete girdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2023 Perşembe 11:31
505 Okunma
ALTAY GİYİM MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ
banner15

Altay Giyim Mağazası Bilecik’te hizmete girdi.  


  Her çeşitten ürünün bulunduğu, Bilecik’te giyim sektörüne kalite ve renk katacak Altay Giyim isimli alışveriş mağazası, Bahçelievler Mahallesi Uzun Sokak üzerinde hizmete girdi.


  Bay, bayan, çocuk giyimden tişört, tunik, hırka, ceket, kazak, penye gibi en trend ürünleri, çeşitli ve farklı iç çamaşırları ve miniklerin toka, takma saç gibi aksesuar eşyalarını müşterilerinin beğenisine sunan Altay Giyim, Bilecik alışveriş mağazasına vatandaşlar tarafından açıldığı ilk günlerde ilgi yoğun oldu.


  İşletme Sahibi Gülşen Şahin, mağaza da her türlü mevsimlik giyimlerinin bulunduğunu günümüz moda dünyasına yansıyan en son yenilikleri Bilecik ile tanıştırmak istediklerini vurguladı.
  Bilecik’te Bahçelievler Mahallesi Uzun Sokak üzerinde (Öğretmenevi yanı) hizmete açılan alışveriş mağazasının hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle