AÇI KOLEJİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET

Bilecik'te 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete giren ilk yılında adından fazlasıyla söz ettiren Açı Koleji ilk mezunlarını verdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Haziran 2023 Pazartesi 12:16
46 Okunma
AÇI KOLEJİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET

Bilecik'te 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete giren ilk yılında adından fazlasıyla söz ettiren Açı Koleji ilk mezunlarını verdi.


Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde anaokulu için düzenlenen program saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından okulun Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt açılış konuşmasını yaparak,  okulların ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyerek, tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.


Konuşmanın ardından okul öğrencilerinin fotoğraf karelerinden oluşan slayt gösterisi, 3 yaş Gülücükler Sınıfının 'Emotions' adlı gösterisi ile devam etti. 4 yaş grubu Gezegenler sınıfının 'Ice Cream' adlı gösterisinin ardından, 5 yaş Kelebekler sınıfının dans gösterisi ayakta alkışlandı. Ardından diğer anasınıfı öğrencilerinin çeşitli gösterileri ile devam eden program, öğrencilerden oluşan koronun Türkçe, İngilizce ve Fransızca şarkılarını seslendirdi. Son olarak 5 yaş sınıfı olan Akıl Küpleri ile Neşeli Kelebekler sınıflarının kep atma töreniyle öğlenki program sona erdi.


İlk ve Ortaokul öğrencilerinin mezuniyet sevinçleri görülmeye değerdi.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde okulun ilk ve ortaokul öğrencilerinin mezuniyet törenine Açı Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Gürkan Akyurt ve çok sayıda veli katıldı. Açılış konuşması yapan Açı Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, kurumların her geçen gün büyüdüğünü 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete giren Bilecik şubelerinin ilk yılında güzel çalışmalara imza attığını dile getirdi.


Konuşmanın ardından 1-2-3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileriyle devam etti. 4'üncü sınıf öğrencilerinin mezuniyet yemin töreninin ardından mezuniyet belgeleri takdim edildi. İlkokullarda okul birincisi olan öğrencinin okul kütüğüne adı çakması, konuşmasıyla devam eden tören; 8'inci sınıfların 7'inci sınıflara bayrak devir teslim töreniyle devam etti. 
Ardından mezun olan ortaokul öğrencilerinin mezuniyet belgelerinin takdimi, okul birincisinin okul kütüğüne adı çakması, konuşması ve kep atma töreniyle program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle