TORNADO EKİBİ İHA’LARININ TANITIMINI YAPTI

Bilecik'te bir grup genç tarafından kurulan Tornado İnsansız Hava Aracı (İHA) ekibi, üretim aşamasına geçirdikleri İHA'ya Şehit Polis Tufan Kansuva adı verdiler.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ağustos 2022 Perşembe 12:31
138 Okunma
TORNADO EKİBİ İHA’LARININ TANITIMINI YAPTI

Bilecik'te bir grup genç tarafından kurulan Tornado İnsansız Hava Aracı (İHA)  ekibi, üretim aşamasına geçirdikleri İHA'ya Şehit Polis Tufan Kansuva adı verdiler. 


Tornado İHA ekibi lideri Yasin Yasa ve çalışma arkadaşları üretim aşamasına geçirdikleri İHA'yı ziyaret ettikleri Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'e tanıttılar. Üretim aşamasındaki İHA'ya Şehit Polis Tufan Kansuva adı verdileri anlatan Yasa, "Üretime geçeceğimiz İHA'nın altında yazılımını geliştirdiğimiz bir adet radar sistemimiz bulunacak.

Bu radar sistemi sayesinde canlı cansız varlıkların uzaklığı ve yakınlığı mesafesi ölçülecek. Amaçladığımız hedeflerden biri de şanlı Türk polis teşkilatımızın performansını artırarak, şehir kontrolü ile olaylara havadan görüntü müdahalesi ile şehir ve ilçelerdeki polis teşkilatlarımıza yararlı olacak” dedi.
  “Amacımız ülkemiz ve memleketimize hizmet etmek maliyeti düşük etkinliği büyük projeler yürütmek”
Ekibi olarak yazılım donanım ve kavramsal tasarım raporları ile birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yasin Yasa, “Amacımız ülkemiz ve memleketimize hizmet etmek maliyeti düşük etkinliği büyük projeler yürütmek. Ekstra olarak zirai tarımsal dronumuzun da tasarımının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bundan sonra çeşitli dayanıklılık testlerine sokarak zirai insansız hava aracımızı da halkımızın köylerindeki tarlalarında göreceğiz” ifadelerine yer verdi.
  Projeleri dikkatle dinleyen Başkan Tekin, geçleri tebrik ederek her zaman destek vermeye açık olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 18.08.2022 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle