İŞYERLERİ KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE DEZENFEKTE EDİLDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde belediyeye bağlı ekipler korona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında işyerlerine yapılan dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

26 Kasım 2020 Perşembe 12:03
80 Okunma
İŞYERLERİ KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE  DEZENFEKTE EDİLDİ
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde belediyeye bağlı ekipler korona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında işyerlerine yapılan dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Pazaryeri'nde camiler, okullar, sağlık kuruluşları, eczanelerden sonra berber, kuaför ve güzellik salonlarının yanı sıra umuma açık işyerleri ve yolcu otobüslerinde dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler, rutin çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları evinden takip eden Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe halkına maske mesafe temizlik kurallarına uymaları gerektiğini hatırlatarak, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları ve zaman geçirdikleri noktalarda yaptığımız dezenfekte çalışmaları kapsamında ilçede bulunan işyerlerimiz belediye ekiplerimizce düzenli dezenfekte edilmektedir. Güzel günlere tedbirlere birlikte uyarak ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle