EKİPLER GÖZ AÇTIRMIYOR

Pazaryeri Belediyesi zabıta ekipleri, son günlerde fiyatı artan yağ etiketlerine yönelik denetim yaparak, incelemelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Mart 2022 Salı 11:33
272 Okunma
EKİPLER GÖZ AÇTIRMIYOR

Pazaryeri Belediyesi zabıta ekipleri, son günlerde fiyatı artan yağ etiketlerine yönelik denetim yaparak, incelemelerde bulundu.


Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde temel gıda ürünlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Pazaryeri Belediyesi zabıta ekipleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir" ifadelerine karşın marketlerde karşılaşılabilecek usulsüz fiyat artışlarını önlemek üzere harekete geçti.

Zabıta ekipleri marketlerdeki reyonları gezerek, gıda ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artışlarından raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlığa kadar birçok konuda detaylı denetimde bulundu.
Konuya ilgin açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Zabıta personelimiz bu gün marketlerde incelemelerde bulundu. Hemşehrilerimizin refahı önceliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.03.2022 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle