BAŞKAN TEKİN, İTFAİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen orman yangınlarında büyük bir özveriyle çalışarak, ilçeye geri dönen itfaiye personelini makamında ağırlayarak teşekkür etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Ağustos 2021 Salı 14:22
53 Okunma
BAŞKAN TEKİN, İTFAİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen orman yangınlarında büyük bir özveriyle çalışarak, ilçeye geri dönen itfaiye personelini makamında ağırlayarak teşekkür etti.


Pazaryeri Belediyesi'ne itfaiyesinden oluşan bir ekip geçtiğimiz ay Köyceğiz'de başlayan orman yangına destek amaçlı yola çıkmıştı. Bölgede büyük bir özveriyle çalışan diğer ekiplere destek olan itfaiyeciler görevlerini tamamlayarak, ilçeye döndüler.

Başkan Tekin, yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye ekiplerini makamında ağırladı. Başkan Tekin, burada yaptığı konuşmada "Belediyemiz itfaiye ekipleri geçtiğimiz haftalarda Muğla Köyceğiz ‘de meydana gelen orman yangınlarının söndürülmesi sürecinde üstün gayret gösterdiler. İtfaiyemizin fedakar kahramanlarıyla gurur duyuyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.


Öte yandan Başkan Tekin, orman yangınlarının söndürülmesi çalışmalarına destek veren itfaiye personellerimize teşekkür belgesi vererek ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle