AK PARTİ'NİN ADAY GÖSTERMEDİĞİ TEKİN'E BAŞARI BELGESİ

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Haziran 2022 Perşembe 16:55
723 Okunma
AK PARTİ'NİN ADAY GÖSTERMEDİĞİ TEKİN'E BAŞARI BELGESİ
banner15

 Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.  


  Göreve geldiğinden bu yana ilçesine çeşitli yatırımlar kazandıran Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından başarı belgesi gönderildi. Vali Dr. Kemal Kızılkaya tarafından Başkan Tekin’e gönderilen başarı belgesinde “İlimiz, Pazaryeri ilçesine kazandırılan istihdam ve yatırımlara katkılar sağlamasında, verilen görevlerin yerine getirilmesinde bugüne kadar göstermiş olduğunuz üstün gayretli, azimli ve başarılı çalışmalarınız tarafımdan memnuniyetle görülmüştür” ifadelerine yer verildi.
  Başarı belgesinin eline ulaşmasıyla, sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Tekin, “İlçem adına onur duydum. Daha yapacak çok işimiz var. İlçemizi geliştirmeye sosyal, kültürel, ekonomik refahına katkı sağlayacak çalışmalarımızla durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti aday göstermemişti
Öte yandan  Zekiye Tekin Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den aday gösterilmeyerek, bağımsız olarak seçime girmiş ve kazanmıştı.  19 Şubat 2020 günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısı sonrası bizzat taktığı rozetle Tekin, AK Parti'ye geçmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle