VATANDAŞLAR BALIĞA YÖNELDİ

Bilecik'te balık sezonunun kapanmasına sayılı günler kala vatandaşlar et ve tavuk fiyatlarının pahalılığından dolayı balığa yöneldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Nisan 2023 Cumartesi 12:31
327 Okunma
VATANDAŞLAR BALIĞA YÖNELDİ

Bilecik'te balık sezonunun kapanmasına sayılı günler kala vatandaşlar et ve tavuk fiyatlarının pahalılığından dolayı balığa yöneldi.


Bu Ramazan'da işlerinin bayağı iyi olduğunu belirten balıkçı Celal Karakaya, "Maalesef ki balık sezonunun da 15 Nisan'da sonuna geliyoruz.

İnsanlar et fiyatlarının yüksek olmasından dolayı balığa yöneldi. Şu an tezgaha hamsi geliyor Marmara’dan, Karadeniz’den.

İstavrit var, çupra, levrek, uskumru, palamut zaten devamlı olan çeşitler hemen hemen her gün. İnsanlar bu Ramanzan'da balığa yöneliyor. İşimiz iyi dediğim gibi, şu anda mevsim balığı uskumru balığıdır, hamsi yenir, istavrit zaten 12 ay boyunca yenebilen bir balıktır" dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2023 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle