BİLECİK'TE BİR İLK

Bilecik'te üniversite eğitimi alan 22 yaşındaki İremnur Biçer, hayali olan sanat atölyesini açarak şehirde bir ilki de gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Mayıs 2023 Salı 15:45
546 Okunma
BİLECİK'TE BİR İLK

Bilecik'te üniversite eğitimi alan 22 yaşındaki İremnur Biçer, hayali olan sanat atölyesini açarak şehirde bir ilki de gerçekleştirdi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü son sınıf öğrencisi İremnur Biçer, hayali olan sanat atölyesini açmayı başardı.

Sanat atölyesinde resim, kişiye özel tablolar, akrilik yağlı boya sulu boya karakalem portre tasarımları ve ayrıca seramik el yapımı bardak ve tabaklar mevcut.

Yıllardır hayalini kurduğu sanat akademisini sonunda açtığı anlatan İremnur Biçer,

"Resim bölümüne girdiğimden beri zaten hayalim olan bir atölye açmak bu hayalimi de 6 ay önce gerçekleştirdim. Yaklaşık üç dört yıldır istediğim bir şeydi bu atölyeyi açmak.

Bilecik’te de hiçbir yerde bu şekilde bir sanat atölyesi bulunmamakta. Bilecik merkezde herhangi bir sanat, bir atölye bulunmuyordu. Hem kendim için, hem Bilecik iline katkı sağlamak amacı ile bir sanat atölyesi açtım.

Bu sanat atölyesinin ileride mesleğime katkı sağlayacağına inanıyorum ve kendime güveniyorum.

Atölyemde kişiye özel tablolar tasarımlar, akrilik yağlı boya sulu boya, karakalem portre tasarımları ve ayrıca seramik el yapımı bardak ve tabaklarım mevcut" dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2023 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harun Bilir 2023-05-23 17:10:05

Gerçekten çok başarılı bir girişimcilik olmuş, başarılarının devamını diliyorum.

banner22

resim yükleresim yükle