YHT DURAĞI YAPILIYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesine yüksek hızlı tren (YHT) durağı yapılacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Ocak 2023 Cumartesi 12:33
636 Okunma
YHT DURAĞI YAPILIYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesine yüksek hızlı tren (YHT) durağı yapılacak.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 2024 yılı aralık ayı sonunda hizmete girecek Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattıyla ilgili twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Osmaneli ilçesinde de yapılacak durağında içinde olduğu 10 istasyonu gösteren haritayı paylaştı.
Bakan Karaismailoğlu 2022 yılı içinde Bilecik ve sonrası Osmaneli ziyaretlerinde ifade ettiği gibi Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattının İstanbul-Ankara YHT bağlantı noktası olan Osmaneli ilçesinde istasyon T4 tüneli sonrası Belenalan yol ayırımından önce yapılacak. Osmaneli Belediyesince YHT istasyonunu da içine alacak şekilde alanın yoldan dağa doğru olan kısmı konut alanı olarak imara açılacak.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yaptığı açıklamada, “YHT projesi ve Osmaneli durağı için Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza, il başkanımıza, projeyi yürüten yöneticilerine ve her konuda ilçemize destek olan Bilecik Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERYHTDurak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-01-09 08:32:49

Şakamı? İstanhul Ankara hattına bağlandığı yere yapılması gerekmez mi?

banner22

resim yükleresim yükle