VATANDAŞA YAĞ YOK AMA ŞUBELER AÇILIYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Tarım Kredi Kooperatif Market açılışı gerçekleştirildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Ağustos 2022 Çarşamba 11:55
1013 Okunma
VATANDAŞA YAĞ YOK AMA ŞUBELER AÇILIYOR
banner15

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Tarım Kredi Kooperatif Market açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılışta Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “İkinci mağazamız çok yakında hizmete girecek” müjdesini verdi.


 

Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketleri çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Bu çerçevede Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bir market açılışı daha gerçekleştirildi. İnönü Mahallesinde gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkanı Münür Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Münür Şahin, “Belediyemiz destekleri ile ilçemizde Tarım Kredi Mağazamız hizmete girdi. Osmaneli için önemli olan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazalarının ilkini İnönü Mahallemizde bugün açtık. İkinci mağazamız çok yakında Cami Kebir Mahallemizde hizmete girecek” dedi.



“Daha fazla yöresel ürünümüzü Kooperatif raflarında görmek hedefimiz”
Başkan Şahin yaptığı açıklamasının devamında, “Belediyemiz destekleri ile üretilen ayva lokumu, salça gibi ürünlerimizin en büyük alıcısı Tarım Kredi Kooperatifi’nin açtığı marketler Osmaneli’ne değer katacak. Daha fazla yöresel ürünümüzü Kooperatif raflarında görmek hedefimiz. Açılışını yaptığımız ve yakında açılışını yapacağımız mağazalar için genel müdürümüze ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 10.08.2022 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2022-08-10 20:40:55

Yag olsun olmasin kardeşim
Fiyatlar resmen pahalı çamur mamur değil
Bide devletin koop
Olacak yazik ama halk goruyor
Az kaldı.

Avatar
Süleyman YUMRUKAYA 2022-08-10 13:07:47

NEDEN YAĞ YOK DİYORSUNUZ? BEN ŞİMDİ MARKETTEN ÇIKTIM PALET PALET YAĞ VARDI GELMİŞ, ÜRÜN TEDARİKİ GECİKEBİLİR AMA, YOK DİYE BİRŞEY YOK Lütfen çamur at izi kalsın siyaseti yapmayın

Avatar
Orasını boşver 2022-08-10 22:15:34

Bilecigin fox haberi

Avatar
Vatandaş 2022-08-10 22:51:40

Öyle dememiş yağ varda yağcı çok demiştir

Avatar
Ramazan DEMİR 2022-08-10 22:51:56

Tarım kredi kooperatif marketler diğer zincir mağazalara göre en kaliteli ürünleri makul fiyata satıyor üstelik çiftçimizi kalkındırmak ülke ekonomisine katkı sağlamak amacı ile yoluna devam edecektir. Yaptığınız habere istinaden,sıvı yağı en uygun fiyata tarım kredi kooperatif marketler satıyor bu duruma istinaden halkın yoğun

Avatar
Ramazan DEMİR 2022-08-10 23:52:14

Tarım kredi kooperatif marketler diğer zincir mağazalara göre en kaliteli ve yerli urunleri makul fiyata satıyor bu duruma istinaden halkın talebi yoğun oluyor. Kooperatif marketler çifcimizin ürettiği ürünleri işleyerek halka sunuyor. Bu tür aslı olmayan haber ile

Avatar
Veli 2022-08-11 13:16:55

Bazılarının işi gücü patates sogan. Adamın evinde 3 teneke yağ var. Hâlâ yağ peşinde. 10 tane olsa 11. peşinde koşacak.

Avatar
Burak 2022-08-11 18:14:20

Tarım kredi kooperatif marketleri daha kaliteli yağı diğer marketlere göre daha uyguna satmaktadır. Sizlerde bunu çok iyi biliyorsunuz Çünkü sizleri de defalarca tarım kredi kooperatif marketlerde yağ alırken gördük :)

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle