VALİ ŞENTÜRK OSMANELİ BELEDİYESİ TOPTANCI HALİNİ ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Osmaneli Belediyesi Toptancı Halini ziyaret ederek Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Aralık 2020 Perşembe 11:59
77 Okunma
VALİ ŞENTÜRK OSMANELİ BELEDİYESİ TOPTANCI HALİNİ ZİYARET ETTİ
banner15

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Osmaneli Belediyesi Toptancı Halini ziyaret ederek Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den bilgi aldı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesine bağlı Çerkeşli köyümüzden düzenlenen ''Ceviz üretimini yaygınlaştırılması'' projesi kapsamında programa katılan Vali Şentürk, dönüş yolunda Osmaneli Belediyesi Toptancı Halini ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den tesisle ilgili bilgi alan Vali Şentürk, tesisi etrafındaki asfaltlaması ve çevre düzenlenmesini inceleyerek, tesisin ilçe ve il tarımı açısından çok değerli ve katkı sağlayacak yatırım olduğunu söyledi.
Başkan Münür Şahin ise Vali Şentürk'e ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle