ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ TAŞINACAK

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2022-2023 eğitim döneminde öğrencileri şehir içinde ücretsiz taşıyacaklarını söyleyerek, “Bilecik iline gidecek öğrenciler için maliyetine servis koyacağız” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Temmuz 2022 Perşembe 15:33
73 Okunma
ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ TAŞINACAK

 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2022-2023 eğitim döneminde öğrencileri şehir içinde ücretsiz taşıyacaklarını söyleyerek, “Bilecik iline gidecek öğrenciler için maliyetine servis koyacağız” dedi.


Osmaneli Belediyesi 2022-2023 eğitim döneminde de öğrencileri ücretsiz okullarına taşımaya devam edecek. İlçelerinde Osmaneli İlköğretim Okulu ve Atatürk Orta Okulları inşaatları ihaleye çıktığını anlatan Başkan Şahin, “Ailelerden gelen yoğun talep üzerine belediye olarak halkımızın isteklerine kayıtsız kalamayız. Osmaneli Belediyesi olarak öğrencilerimizi Bilecik iline okullarına maliyetine düşük bir ücretle taşıyacağız. Öğrencilerimiz için gereğini yapacağız. Eğitim öncelikli konumuzdur, öğrencilerin geleceği her şeyden önemlidir. Maliyetine cüzi bir ücretle Bilecik öğrenci servisimiz olacak şehir içindedir öğrencilerimizi ücretsiz taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle