GERİ SAYIM BAŞLADI

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 287 konutluk, 3 etap şeklindeki TOKİ Projesi'nin yatırım planına alındığı söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Mayıs 2022 Cumartesi 13:09
633 Okunma
GERİ SAYIM BAŞLADI

 Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 287 konutluk, 3 etap şeklindeki TOKİ Projesi'nin yatırım palanına alındığı söyledi.


Münür Şahin, TOKİ Projesi'nin ihalesi yakında yapılacağı, bu projeyle ilçenin konut ihtiyacına büyük katkı sağlayacağı söyledi. Şahin, "TOKİ Projemizin onaylanması ve yatırım planına alınmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Milletvekilimiz Selim Yağcı'nın, İl Başkanımız Serkan Yıldırım'a TOKİ Proje ekibine ve belediyemiz proje ekibine çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli için TOKİ Projemiz hayırlı olsun. Kısa sürede başlayacak 3'üncü etap TOKİ Projemiz sonrası inşallah yakında 400 konutluk, ardından 4'üncü etap için çalışmalar başlayacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABEROsmaneliToki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2022-05-29 01:20:58

Bilecik de toki neden yapılmıyor.. Biz bu ilin evladı değil miyiz.

banner22

resim yükleresim yükle