DARISI BİLECİK'TE Kİ OKULLARIN BAŞINA

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde resmi kurum binaları deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ocak 2024 Salı 11:17
662 Okunma
DARISI BİLECİK'TE Kİ OKULLARIN BAŞINA

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde resmi kurum binaları deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapıldı.


Osmaneli’nde bulunan ve ihtiyaçlar doğrultusunda 100 kişilik 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, Balaban İlkokulu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi birçok yer deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapıldı. 75. Yıl Anadolu Lisesi binası güçlendirildi. Osmaneli İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu binaları ise yakında kullanıma açılacak.

"Resmi kurumları deprem yönetmeliğine göre yeniden yapılandırdık, binalarımızı güçlendirdik"
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, her alanda hassasiyet gösterdiğini belirterek, ‘’Eğitim alanındaki yatırımlarımız her alanda devam ediyor. Depreme karşı hassas olmamız gereken bir ülkede yaşıyoruz. Temelimizi sağlamlaştırmalıyız. Bunun içinde resmi kurumları deprem yönetmeliğine göre yeniden yapılandırdık, binalarımızı güçlendirdik’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle