BŞEÜ İLE OSMANELİ BELEDİYESİ ARASINDA TARIM İŞBİRLİĞİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Ziraat Ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Meral ve Prof. Dr. Bahadır Sayıncı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Şubat 2022 Cumartesi 13:28
65 Okunma
BŞEÜ İLE OSMANELİ BELEDİYESİ ARASINDA TARIM İŞBİRLİĞİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Ziraat Ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Meral ve Prof. Dr. Bahadır Sayıncı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.


Tarımda Bilecik'in Antalya'sı olarak nitelendirilen Osmaneli, en fazla tarımın yapıldığı, tarımda en fazla nüfusun çalıştığı ve köylerinde en fazla nüfusun yaşadığı bir tarım kent olarak biliyor.

Yapılan ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, her konuda birlikte projeler geliştiren BŞEÜ ile tarım alanında da işbirliğini arttırdıklarını anlatarak, "Değerli hocamızla başkanımızın bir araya gelmesiyle 2022 yılında yapılacak işbirlikleri değerlendirildi.

Hocalarımız ilçemizi ziyaretlerinde başta konaklar olmak üzere tarihi mekanlarına incelediler. Bugünkü ziyaretleri için Ziraat ve Doğa bilimleri fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Meral ve Prof. Dr. Bahadır Sayıncı'ya teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 19.02.2022 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle